HOVENIERSDIENSTEN

OP ZOEK NAAR HOVENIERS-WERKZAAMHEDEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Hoveniersdiensten

Je tuin hoort bij het gehele beeld van uw woning of bedrijfspand. Het draagt bij aan de sfeer en de stijl die op mensen overkomt. Wij kunnen u diverse werkzaamheden aanbieden als het gaat om groen. Zelf geen groene vingers? Schakel dan onze vakmensen in! 

De Hoogmeer - hoveniersdiensten

WIE IS VAN SCHADEWIJK?

“Van Schadewijk Hoveniers is opgericht in 2008. Het bedrijf is gevestigd aan de Hoogstraat 34 te Dennenburg gemeente Oss. 

Wij voorzien in alle tuin gerelateerde werkzaamheden, van aanleg, onderhoud en bestrating, tot het ontwerp van kleine tot grote tuinen. De medewerkers van Van Schadewijk Hoveniers hebben een volledige opleiding en ruime ervaring in de aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen. 

Alles wat in de tuin gemaakt dient te worden wordt door Van Schadewijk Hoveniers uitgevoerd. Wij zijn voor de klant het aanspreekpunt bij de gehele aanleg van de tuin, zodat de klant er zelf verder geen werk mee heeft tijdens de realisatie van het project. 

Op alle leveringen en werkzaamheden wordt goede nazorg geleverd. Van Schadewijk Hoveniers staat voor een goede kwaliteit zodat u er jaren plezier aan kunt beleven”. 

De Hoogmeer - oud logo

POSTADRES

Gildestraat 12B 
6606 AH Niftrik