ONS TEAM

De Hoogmeer - Hans van Oss illustratie

Hans van Oss

Eigenaar

“Na jarenlang zelf te hebben gewerkt als glazenwasser, laat ik nu de nieuwe generatie aan het woord en werk. Hierin geef ik ze mee wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en deel met hen de ervaring, zodat de kern van De Hoogmeer kan blijven bestaan. Zelf zal ik in de jaren steeds minder actief worden, zodat iedereen aan de nieuwe gezichten kan wennen”. 

De Hoogmeer - Kelly Looijschelder illustratie

Kelly Looijschelder

Office manager

“Mij zie je vooral op ons kantoor, maar soms kom je me ook tegen op de locaties. Ik wil iedere dag blijven leren, klaar staan voor de mensen en inspelen op hun behoeftes. De behoeftes in de schoonmaak zijn bij veel klanten en bewoners erg divers. Daarnaast is voor mij duidelijke communicatie heel belangrijk. Hierin kan ik doorgronden wat de situatie is en de ervaring delen”. 

De Hoogmeer - Manuel Peeters illustratie

Manuel Peeters

Voorman

“Ik stuur ons team van experts op de werkvloer aan. Mijn missie staat in het belang van de juiste kwaliteitscontrole op de complexen en uitgevoerde opdrachten. Daarnaast werk ik ook aan het motiveren van mensen en een prettige werksfeer. Ik blijf eraan werken om de bedrijfsvoering waar De Hoogmeer voor staat verder uit te voeren”. 

De Hoogmeer - Ad Biemans illustratie

Ad Biemans

Adviseur

"Ik ben degene die mensen overhaalt om voor dit prachtige bedrijf te kiezen en het bedrijf ondersteund. De doelstellingen van ons bij De Hoogmeer zijn de kwaliteit van de schoonmaak en glasbewassing-werkzaamheden naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen en zo te houden. Wij zullen ernaar streven opdrachten naar wens van de opdrachtgever binnen termijn te realiseren”. 

ONZE MEDEWERKERS

De Hoogmeer - team

Ons team bestaat merendeels uit vaste medewerkers, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Wij willen er namelijk voor zorgen dat het contact met bewoners en opzichters optimaal benut kan worden. We willen goed kunnen inspelen op de wensen en behoeftes van onze afnemers. Onze medewerkers zijn hierdoor zelf verantwoordelijk voor het welzijn van hun eigen panden. De desbetreffende klant of bewoner kan bouwen op de flexibiliteit van onze medewerkers.  De medewerkers spelen dus een actieve rol in onze organisatie.  Zijn de medewerkers ziek of met vakantie? Geen probleem. Wij zorgen ten alle tijden voor gepaste inval. Zo kan u blijven rekenen op onze service. 

WIL JIJ OOK DEEL UIT MAKEN VAN EEN FANTASTISCH TEAM?

De Hoogmeer - oud logo

POSTADRES

Gildestraat 12B 
6606 AH Niftrik