Over ons

Historie van De Hoogmeer

In plaats van opletten in de les, keek de toen 16-jarige jongen “Hans van Oss” liever naar de glazenwassers en hoe ze op dat moment aan het werk waren. Hij was echter niet de enige die geïnteresseerd naar buiten aan het staren was. “Zijn er mensen die ook glazenwasser willen worden?”, vroeg de leraar geïrriteerd van de gedraaide hoofden. Slechts 1 vinger ging de lucht in, die van Hans, gevolgd door een volmondige “JA, IK!”…

Zo gezegd, zo gedaan. Na jarenlang als glazenwasser te hebben gewerkt begon hij samen met zijn vrouw, Willy van Oss, op 1 oktober 1987 een eigen onderneming genaamd “Hvanoss”. Totdat hij uiteindelijk met Willy verhuisde naar Wijchen, en de naam veranderde in “schoonmaakglazenwasserijklussenbedrijf De Hoogmeer”.

Trappenhuizen en kantoren schoonmaken, glazenwassen bij particulieren en bedrijven, klussen in de woningen en de samenwerking met aannemers en woningcoöperaties, dat vonden Hans en Willy het mooiste om te doen. Dit staat dan ook al 30 jaar centraal in De Hoogmeer.

De Hoogmeer is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een groot begrip in regio Nijmegen en omstreken. In die 30 jaar is er veel doorgroei geweest. De Hoogmeer veranderd steeds mee in de wensen en behoeftes van de klant. In al die tijd is dus toch een ding altijd hetzelfde gebleven: u staat op nummer een, wij op nummer twee. Hans heeft zijn standpunt namelijk nooit veranderd. De boodschap die hij zijn klanten en medewerkers nog steeds mee geeft is hoe essentieel het voor een ondermening is om sociaal en direct contact te hebben. De Hoogmeer geloofd in gerichte service om tot elkaar te komen. Waardoor wij gewoon De Hoogmeer zijn gebleven.

 

Onze kracht

Wat is na dertig jaar nog steeds onze kracht, vraagt u zich af? De kracht is dat wij geloven in de directe en korte communicatie naar onze afnemers en bewoners. Dit houden wij door korte lijnen in stand, zonder te veel poespas. Wij hebben gemerkt dat u zich hierdoor gehoord voelt. Eventuele zakelijke punten of afspraken komen sneller binnen en problemen worden hierdoor sneller opgelost. Niet te veel schakels tussendoor. Dat is wat ons onderscheid van de andere schoonmaak, glazenwasserijen en klussenbedrijven.

 

Kwaliteit & milieu

Als schoonmaakbedrijf werken wij met vaste leveranciers. Onze leveranciers zijn continu in beweging om te kijken wat de markt aanbied. Daarnaast zijn ze op de hoogte van alle wetten en regels omtrent de schoonmaak die worden aangeboden. Hierdoor houden we ook controle op de kwaliteit van onze producten en welzijn van het milieu.

Daarnaast zijn we aangesloten bij het MVO.

Over_ons_auto_de_Hoogmeer