OVER ONS

HISTORIE VAN DE HOOGMEER

In plaats van opletten in de les, keek de toen 16-jarige jongen  “Hans van Oss”  liever naar de glazenwassers en hoe ze op dat moment aan het werk waren. Hij was echter niet de enige die geïnteresseerd naar buiten aan het staren was.  “Zijn er mensen die ook glazenwasser willen worden?”, vroeg de leraar geïrriteerd van al de gedraaide hoofden. Slechts 1 vinger ging de lucht in, die van Hans, gevolgd door een volmondige  “JA, IK!”… 

Zo gezegd, zo gedaan. Na jarenlang als glazenwasser te hebben gewerkt begon hij samen met zijn vrouw, Willy van Oss, op 1 oktober 1987 een eigen onderneming genaamd “Hvanoss”. Totdat hij uiteindelijk met Willy verhuisde naar Wijchen en de naam veranderde in  “schoonmaak – glazenwasserij – klussenbedrijf De Hoogmeer”. 

Trappenhuizen en kantoren schoonmaken, glazenwassen bij particulieren en bedrijven, klussen in de woningen en de samenwerking met aannemers en woningcoöperaties, dat vonden Hans en Willy het mooiste om te doen. Dit staat dan ook al 32 jaar centraal in De Hoogmeer. 

De Hoogmeer - oud logo
De Hoogmeer - logo animatie

De Hoogmeer gaat mee met de tijd

Voor onze klanten gaan we altijd mee met de tijd. Na 32 jaar kozen we ervoor dit ook voor onszelf te doen. Vandaar dat we voor De Hoogmeer een geheel nieuwe, moderne uitstraling hebben ontwikkeld! Hier zijn we erg trots op. Toch zullen we altijd ons oude logo, het symbool van 32 jaar ontwikkeling en  vertrouwen,  in ons hart mee dragen 

ONZE IDEALEN

U staat op nummer één, wij op nummer twee

We veranderen steeds mee in de wensen en behoeften van onze klanten en zijn zeer flexibel in het uitvoeren van onze werkzaamheden. 

Sta in verbinding met elkaar

Wij geloven in sociale en directe communicatie met elkaar. Dit houden wij door korte lijnen in stand, zonder te veel poespas. 

Gewoon de Hoogmeer

Wij hebben altijd dezelfde idealen gehad. Dit is nooit veranderd. Ook is deze boodschap altijd aan ons team doorgegeven. Daardoor zijn wij na 32 jaar  “gewoon”  de Hoogmeer gebleven.

KWALITEIT & MILIEU

Als schoonmaakbedrijf werken wij met vaste leveranciers. Onze leveranciers zijn continu in beweging om te kijken wat de markt aanbiedt. Daarnaast zijn ze op de hoogte van alle wetten en regels die omtrent de schoonmaakbranche worden aangeboden.  Hierdoor houden we ook controle op de kwaliteit van onze producten en welzijn van het milieu. 

Daarnaast zijn we aangesloten bij het MVO.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De Hoogmeer - oud logo

POSTADRES

Gildestraat 12B 
6606 AH Niftrik