GLAZENWASSERIJ

OP ZOEK NAAR GLASBEWASSINGS- WERKZAAMHEDEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

GLASBEWASSING

Ramen zemen: zeker niet een klusje waar iedereen dol op is. Veel mensen laten het dan vaak ook gewoon zoals het is. Maar veel mensen weten niet hoe belangrijk het is om glas regelmatig te laten reinigen. Glas kan namelijk verweren. Door ouderdom of nalatig onderhoud kan er een aanslaglaag op het glas ontstaan. Als die aanslag-laag zich dusdanig heeft gevormd, kan het zijn dat je het glas helemaal niet meer kunt reinigen en ervoor moet kiezen om deze te vervangen. Kosten kunnen dus gespaard worden door je glas regelmatig te laten reinigen. Daar schakel je natuurlijk de professionele glazenwassers van De Hoogmeer voor in!  

REINIGING M.B.V. HET OSMOSE-SYSTEEM

U kunt uw ramen of zonnepanelen het beste reinigen met osmosewater.  Osmose water is water waarin geen mineralen of zouten meer aanwezig zijn. Hierdoor krijgt u geen  “witte vlekken”  op uw ramen of zonnepanelen.  Daarnaast heeft dit water een sterker reinigend vermogen dan normaal leidingwater. Het gaat namelijk een verbinding aan met het aanwezige vuil en zal het zelfs uit de poriën van uw ramen of zonnepanelen halen. 

Tevens worden er bij elke glasbewassing de kozijnen en de beluchting-rooster mee gewassen. Houd er wel rekening mee dat diverse dorpels op bepaalde hoogte minder overzicht bieden, waardoor de kracht van het wassen kan afnemen. Dit heeft te maken met de bereikbaarheid en de stand van het systeem. 

Hoe werkt het?  Wij maken gebruik van een uitschuifbare telescoopsteel. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen, kozijnen en/of gevels sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil. Vervolgens wordt het na gesproeid met osmose water, waardoor het streeploos en vlekkeloos schoon op droogt. Ramen, gevels, zonnepanelen, beplating, dakkapellen etc. kunnen hiermee op eenvoudige wijze worden schoongemaakt waardoor er geen extra hulpmiddelen nodig zijn, tot een maximale hoogte van 10  à  15 meter. Bij hoger dan 10  à  15 meter komt er een hoogwerker of verrekijker aan te pas. 

De kwaliteit van dit systeem is bij de eerste wasbeurt 90%, als u dit vervolgens herhaalt zal dit resultaat 100% worden. De eerste keer kan het voorkomen dat u kleine witte vlekken ziet. Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriën van de ramen en kozijnen. De zeepresten komen voort uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig zijn. Omdat er een andere schoonmaak-werking wordt toegepast kan dit effect ontstaan. Dit betekent echter niet dat de zeepresten schadelijk zijn voor uw ramen en kozijnen. Osmose is milieuvriendelijk en er wordt geen gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen.

De Hoogmeer - oud logo

POSTADRES

Gildestraat 12B 
6606 AH Niftrik