Manuel Peeters

Avatar_teammembers

Wie ben ik?

“Ik ben Manuel Peeters voorman / controleur van De Hoogmeer. Vanuit onze werkplaats in Nijmegen starten wij op, stuur ik de medewerkers aan en bespreken wat de dag zal brengen.

Met regelmaat vinden er controles plaats zonder dat onze medewerkers het weten, vervolgens kunnen wij de kwaliteit en uitvoering in controle houden. Doordat onze collega’s de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben voor hun eigen panden, zorgen we mede dat bewust omgaan en contact leggen zeer belangrijk is voor de onderneming”.

 

Mijn missie

“Mijn missie staat in het belang van de juiste kwaliteitscontrole op de complexen en uitgevoerde opdrachten. Daarnaast werk ik ook aan het motiveren van mensen en een prettige werksfeer.

Qua bedrijfsuitvoering van het partje HR in de praktijk, wil ik de medewerkers meegeven eerst zelf te kijken en oplossingsgericht te denken. Denk bij jezelf: “Hoe ga je hiermee om en wat wil ik voor mijzelf en de klant bereiken?” Dat betekend dat communicatie zeer belangrijk is. Een helder beeld scheppen voor alle partijen, dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is”.

 

Toekomst

“Ik blijf er aan werken om de bedrijfsvoering waar De Hoogmeer voor staat verder uit te voeren. De kern van het bestaan te behouden. Vanuit deze generatie nog steeds de zelfde vertrouwen afgeven aan bewoners en afnemers zoals zij eerder gewend waren van Hans van Oss. Hoe vraagt u zich af? Door te luisteren en te blijven leren”.