Hans van Oss

Avatar_teammembers

Wie ben ik?

“Ik ben Hans van Oss, eigenaar en oprichter van De Hoogmeer. Samen met mijn vrouw Willy van Oss hebben wij 30 jaar geleden het bedrijf opgericht met de nodige ervaring onder ons.

Na jarenlang ervaring opdoen en leiding te hebben gegeven aan verschillende ploegen, zijn wij begonnen met het onderaannemen van projecten. Overdag waren we bezig met projecten in de schoonmaak en glasbewassing, s’avonds en in de weekenden met projecten in het klussen.

Hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd bij diverse woningcorporaties, VvE’s, beheerders en natuurlijk de bewoners in en rond Nijmegen. Dit is het resultaat van jarenlange samenwerking en bouwen op vertrouwen.

We zijn een klein bedrijf. Toch blijft De Hoogmeer zich altijd verder ontwikkelen. We willen de kern behouden in ons bedrijf, wat betekend dat we langzaam steeds meer willen uitbreiden zonder de basis te verliezen. We groeien door in ons eigen tempo”.

 

Mijn missie

“Mijn missie is om de generatie van nu te overtuigen om naar de klanten en bewoners toe te gaan. Ga niet mailen, pak de telefoon en spreek nu en dan een keer af. Dan kun je elkaar recht in de ogen aankijken. Dit bouwt vertrouwen en wederzijds begrip op”.

 

Toekomst

“Ik laat nu de nieuwe generatie aan het woord en werk. Hierin geef ik ze mee wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en deel met hun de ervaring, zodat de kern van De Hoogmeer kan blijven bestaan. Zelf zal ik in de jaren steeds minder actief worden zodat iedereen aan de nieuwe gezichten kan wennen”.