Ad Biemans

Avatar_teammembers

Wie ben ik?

“Mijn naam is Ad Biemans, werkzaam als adviseur c.q. acquisiteur bij schoonmaakbedrijf De Hoogmeer.

Ik ben in mijn vorige werkzame leven werkzaam geweest als Technisch Manager in het Vastgoedbeheer van woningen en kantoren. Ik ben in die hoedanigheid betrokken geweest bij alle schoonmaak en reiniging werkzaamheden, die het beheren van gebouwen met zich meebrengt”.

 

Mijn missie

“De doelstellingen van ons bij De Hoogmeer zijn de kwaliteit van de schoonmaak en glasbewassingwerkzaamheden naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen en zo te houden. Wij zullen er naar streven opdrachten naar wens van de opdrachtgever binnen termijn te realiseren.

Tevens streven wij ernaar om onze werkzaamheden in de regio Breda/Oosterhout/Waalwijk de komende tijd uit te kunnen breiden. Onlangs hebben wij daar al schoonmaakwerkzaamheden in enkele complexen mogen starten. Natuurlijk zullen wij ook in de regio Nijmegen/Arnhem, waar onze roots liggen, onze werkzaamheden waar mogelijk uit gaan breiden”.

 

Toekomst

“Wij hopen dat we de samenwerking met onze huidige opdrachtgevers nog jaren mogen voortzetten en we zien er naar uit om een samenwerking aan te gaan met nieuwe opdrachtgevers in beide regio’s“.